Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Uudised

tihendusmaterjal: õige paigaldusmeetod tihenduse tihendamiseks
Vabastusaeg: 2020-09-23 17:55:56  Löögid: 0

Tihendusmaterjali tihend on staatiline tihendus osa, et lahendada probleem " töötab, eritab, tilgub ja lekib " Jah.Kuna nende staatiliste tihendusvormide kohaselt on olemas mitmeid staatiliste tihendite liike, on olemas vastavad lametihendid, elliptilised tihendid, läätsetihendid, koonilise pinnatihendi tihendid, vedeliku tihendid, O-ring ja mitmesugused isetihendavad tihendid.

Regulaarne tihendi paigaldamine peaks toimuma tingimusel, et ääriku ühendusstruktuur või niidiühenduse struktuur, staatiline tihenduspind ja tihend on kahtlemata kontrollitud ning muud klapiosad on terved.

Enne tihendi paigaldamist tuleb tihenduspind, tihend, niit ning poldi ja mutri pöörlev osa katta grafiidipulbri kihiga või õliga (või veega) segatud määrdeainega ning tihend ja grafiit tuleb hoida puhtana.

Tihendamise pinnale paigaldatud tihend peab olema keskel ja õige.Seda ei tohi väänata ega laiendada klapikambrisse ega asetada õlale.tihendi siseläbimõõt peaks olema suurem kui tihenduspinna sisemine auk ja välisläbimõõt peaks olema veidi väiksem kui tihenduspinna välisläbimõõt, nii et oleks tagatud tihendi ühtlane tihendus.

Ainult üks tihend on lubatud paigaldada, ja kaks või enam tükki ei tohi olla paigaldatud tihenduspindade vahele, et kõrvaldada ebapiisav lõhe kahe tihendusplaadi vahel.

Elliptilise tihendi tihendamisel peavad tihendi sise- ja välimised rõngad üksteisega kokku puutuma ning tihendi kaks otsa ei tohi puutuda kokku soone põhjaga.

O-rõnga paigaldamiseks peaks lisaks rõngale ja soonele vastama ka konstruktsiooni nõuetele, peaks tihenduse kogus olema asjakohane.Metallist õõnsa O-sõrmuse üldine lamenemise tase on 10% 40%, kummist O-rõnga survedeformatsiooni kiirus on 13% 20% silindrilise pinna staatilise tihenduse puhul ja 15% 25% tasapinnalise staatilise tihendamise pinna puhul.Suure sisemise rõhu korral peaks survedeformatsioon olema vaakumis suurem.Eeldusel, et tihendamine on tagatud, mida väiksem on survedeformatsiooni kiirus, seda parem ja O-rõnga kasutusiga võib pikendada.

Enne kui tihend on ülemisel kaanel, peab klapp olema avatud asendis, et vältida paigaldamise mõjutamist ja ventiili osade kahjustamist.Katus peab olema kooskõlas selle asukohaga.See ei tohi tihendiga kokku puutuda, lükates ja tõmmates, et vältida tihendi nihkumist ja kriimustamist.Kui kaane asendit kohandatakse, tuleks kaane tasapisi üles tõsta ja seejärel õrnalt joondumisele asetada.

Poldiga ühendatud tihend või keermestatud ühendus paigaldatakse horisontaalsesse asendisse (kruviga ühendatud tihendi kaane puhul ei tohi toruvõtit kasutada, kui seal on mutrivõti asend).kruviniit peab olema sümmeetriliselt, vaheldumisi ja ühtlaselt pingutatud ning poldid peavad olema täielikult kinnitatud, puhtad ja vabad.

Enne tihendi pressimist tuleb selgelt mõista survet, temperatuuri, keskmisi omadusi ja tihendusmaterjali omadusi, et määrata kindlaks eellaadimine.Eelkoormust tuleb vähendada nii palju kui võimalik ilma lekketa survekatse ajal (liigne eelkoormus kahjustab kergesti tihendit ja põhjustab tihendi vastupidavuse vähenemist).

Kui tihend on tihendatud, on vaja tagada, et ühenduslülide vahel oleks enne kokkutõmbumist tekkinud lõhe, et tihendi lekke korral oleks ruumi enne tihendamist pingutada.

Kui polt töötab kõrgel temperatuuril, põhjustab see kõrge temperatuuri libisemist, pingete lõõgastumist ja deformatsiooni tõusu, mis viib tihendi lekkeni ja vajab kuumenemist.Vastupidi, madala temperatuuri tingimustes tõmbub polt kokku ja vajab külma lõdvendamist.Kuum tõmbumine tähendab survet ja külm lõdvendamine on rõhuleevendus.Pärast 24h-päevase töötemperatuuri säilitamist tuleb kuumutada ja lõdvendada külmi osakesi.

zmkm-800_800 (4).jpg

Eelmine: Monaróir greamaitheach potaithe:...

Järgmine: Pottsiliim tootja: kas sa tead, m...